top of page

Jarna Tanskanen

Certified business coach ® 

Ph.D

Mahdollisuuksien ja onnistumisten katalysaattori
Vahvuuksien sanoittaja
Innostaja ja innostuja

Uudistuminen on minulle tärkeää. Olen harjoittanut kasvun asennetta ratkaisukeskeisesti, tavoitteellisesti ja tuloksellisesti koko työurani ajan, kohta liki 30 vuotta. Plakkarissa on tohtorintutkinto mikrobiologiasta, projektijohtamista FMCG-yritysmaailmassa niin kansainvälisessä tutkimustoiminnassa kuin B2B-liiketoiminnassa. Olen toiminut tiimien vetäjänä esihenkilöroolissa ja ollut asiantuntijaroolissa. Tutkijasta liiketoimintapäälliköksi on ollut mahtava hyppysarja muutoksen ja mahdollisuuksien esteradalla, joten hypyistä, loikista ja niihin valmistautumisesta minulla on vankka kokemus.

Muutoksessa oleminen ja toimiminen vaatii tietynlaista asennetta ja kyvykkyyttä. Oma asenteeni on utelias, innostunut ja energisesti eteenpäin suuntautunutta. Vahvuuksien esilletuonti on minulle helppoa, ja näen helposti muiden vahvuudet. Olen sitä mieltä, että vahvuudet kannattaa valjastaa muutoksen ja uudistumisen tueksi heti kun päätös muutoksesta on tehty. 

Coachina hyödynnän kokemustani työelämästä ja omista vahvuuksistani sinun eduksesi omassa uudistumisessasi. Tunnen suurta myötäylpeyttä ja -iloa coachattavieni oivalluksista ja hypyistä muutoksen maastossa! 

Voit tutustua minuun lisää @kvellcoaching Instagram-tililläni! Coachattavieni palautteita löydät Palautteet-osiosta.

Unknown-2_edited.jpg

Intohimonani on saada coachattavani vapauttamaan koko energiansa käyttöönsä. Muutosrohkeus ja energia kasvavat coachingprosessin myötä. Koen suurta myötäylpeyttä eli kvelliä coachattavieni oivalluksista ja onnistumisista!

Mielestäni itsetuntemus lisää työssäjaksamista ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kun oma itsetuntemus kasvaa, energiaa alkaa vapautua! Uskon, että monella on tästä omakohtaista kokemusta. Itsensä hyväksyminen vaikuttaa kokonaisvaltaisesti ja koen sen erityisen kiinnostavaksi teemaksi coachingissa.

 

Sertifioitu coach on sitoutunut kansainvälisen coachingjärjestön ICF:n eettisiin sääntöihin ja ydintaitoihin. Olen sitoutunut siis kehittämään itseäni säännöllisesti ja kerron tästä lisää Instagram-tililläni. Itselleni on tärkeää lisätä itsetuntemusta, jotta voin parhaiten palvella sinua coachingissa. 

bottom of page