top of page

Asiakaspalautteet

Kvell Coaching sopii Jarnan yrityksen nimeksi täydellisesti, koska myötäilo/myötäylpeys coachattavan oivalluksista välittyi usein Jarnan kanssa työskennellessä.

Jarna on innostunut ja innostava ja aidosti kiinnostunut coachattavastaan. Luottamuksen ilmapiirissä oli helppo olla oma itsensä ja paljastaa itsestään rehellisesti hankalaltakin  tuntuvia asioita. Tunsin tulleeni kuulluksi, ja Jarna osasi herätellä ajatteluani hyvillä kysymyksillä ja tuoreilla näkökulmilla. Käsittelimme paljon itsemyötätuntoa ja growth mindsettiä. Jarnalta sain monia erinomaisia käytännön harjoitteita ja lukuvinkkejä.

 

Coachingin avulla tunnistan nyt paremmin omat vahvuuteni ja arvoni ja pystyn paremmin sanoittamaan ne. Itsemyötätunnon ja paremman tunnesäätelyn kautta työn ilo on palannut ja merkityksellisyyden kokemus   vahvistunut töissä ilman työpaikan vaihtamista.

 

Jarnan coachaus on ehdottomasti yksi korona-ajan tähtihetkistäni. Suosittelen Kvell Coachingia lämpimästi.

 

- Sari Käkelä, medical advisor     

Kiitokset ihanista coaching sessioista! Toit päiviini herättävien hetkien lisäksi iloa ja energiaa. 

Sinulla on hieno kyky huomioida coachattavan tapa ajatella ja työstää asioita, tuoden näitä ajatellen juuri sopivia työkaluja käyttöön.

 

Selkeytin itselleni avullasi, mitä ja miten haluan itseäni seuraavaksi kehittää sekä mitkä asiat ovat minulle tärkeitä tässä hetkessä.

En voi kuin lämmöllä suositella Coaching taitojasi muille, You Rock. 

- Sari, Competence Development Manager

Jarna on koutsina innostava ja sopivasti haastava, mikä vei prosessia ihan huomaamatta eteenpäin.

Koutsattavana tulin aidosti kuulluksi, ja kannustavassa ja luotettavassa ilmapiirissä uskalsi lyhyessäkin ajassa avata ja ratkoa ajatuksiaan syvemmältäkin.

- Laura Pihkala, sairaanhoitaja ja crossfit-urheilija

Minä, ainutkertaisena itsenäni, en lopulta koskaan ole täysin valmis. Kasvu ja kehitys nostaa pintaan isoja, joskus kipeitäkin kysymyksiä. Niiden äärelle ei kuitenkaan ole pakko pysähtyä yksin.

On ollut suuri lahja löytää itselleen vierelläkulkija, joka vailla itsetärkeyttä uskaltautuu olemassaolon syvimpien kysymysten äärelle. Rohkeasti kysyy ja haastaa, pysäyttää niiden tärkeimpien asioiden äärelle. Poimii rivien välistäkin sen olennaisen. Jakaa sydäntäkin suuremmalla myötäylpeydellä omat oivallukset.

Jarnan lähellä oli heti turvallinen olla. Uskalsi näyttää koko haavoittuvaisuutensa, jokainen särönsä. Jarnan myötäelävä viisaus on kuin mielen ja minuuden kintsukoroi  ❤️

- Sanna

bottom of page